Jak se přihlásit

1. Přečtěte si soutěžní podmínky.

2. Vytvořte návrh dřevěné stavby v požadovaných formátech.

POZOR! Poster musí být ve formátu B1 v pdf s ořezovými značkami!

3. Návrh odešlete pomocí přihlašovacího formuláře na tomto webu on-line.
    Nejpozději 30. 6. 2020 do 12 hodin.

Další tipy:

• Počkejte si na potvrzení, že je vaše soutěžní dílo v pořádku a je přijato do soutěže.

• Dejte vědět svým známým, že pro vás mohou během hlasování veřejnosti hlasovat. Vy i oni tím můžete vyhrát (vy 1. místo, oni cenu pro hlasující).

Soutěžní podmínky Stavby s vůní dřeva

Partneři projektu Stavby s vůní dřeva 2020

Významní partneři

Lesy ČR, s.p. Ministerstvo zemědělství Vojenské lesy a statky ČR, s.p.

Prodesi/Domesi

Ceny věnovali

Kronospan CR, spol. s.r.o. Lesy ČR, s.p. SEMACZ, s.r.o. STORA ENSO ČR

Mediální partneři

ADmagazin.sk Dřevařský magazín časopis DŘEVOstavby Dřevostavitel Inspirati Konstrukce Stavebnictví TZB-info.cz

Záštity

Ministerstvo průmyslu a obchodu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo zemědělství Fakulta lesnická a dřevařská, České zemědělská univerzita ARCHIP s.r.o. - soukromá škola architektury Praha Fakulta architektury, České vysoké učení technické Fakulta architektury, Vysoké učení technické v Brně Fakulta architektúry, Slovenská technická univerzita v Bratislave Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni Fakulta stavební, České vysoké učení technické Fakulta stavební, Technická univerzita Ostrava Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně Stavebná fakulta, Slovenská technická univerzita v Bratislave Střední průmyslová škola a vyšší odborná škola ve Volyni Drevárská fakulta, Technická univerzita vo Zvolene Lesnická a dřevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Fakulta umění a architektury, Technická univerzita v Liberci

Projekt Stavby s vůní dřeva 2020 byl podpořen Ministerstvem zemědělství v rámci dotací pro NNO.

2020 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů