kde uvidíte vítězná díla v rámci Putovní výstavy Nadace dřevo pro život

Velon.cz For WOOD vyhlášení ankety Dřevěná stavba roku For Arch

Partneři projektu Stavby s vůní dřeva 2021

Partneři

Ministerstvo zemědělství Lesy ČR, s.p. Vojenské lesy a statky ČR, s.p. Ministerstvo průmyslu a obchodu

Ceny věnovali

Kronospan CR, spol. s.r.o. Lesy ČR, s.p. SEMACZ, s.r.o. STORA ENSO ČR

Mediální partneři

ADmagazin.sk Dřevařský magazín časopis DŘEVOstavby Dřevostavitel Konstrukce Stavebnictví TZB-info.cz

Záštity

Ministerstvo zemědělství Ministerstvo průmyslu a obchodu Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo životního prostředí Fakulta lesnická a dřevařská, České zemědělská univerzita ARCHIP s.r.o. - soukromá škola architektury Praha Lesnická a dřevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně Drevárska fakulta, Technická univerzita vo Zvolene Fakulta architektury, České vysoké učení technické Fakulta architektury, Vysoké učení technické v Brně Fakulta architektúry a dizajnu, Slovenská technická univerzita v Bratislave Fakulta stavební, České vysoké učení technické Fakulta stavební, Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně Žilinská univerzita v Žiline Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola ve Volyni Fakulta aplikovaných věd, Západočeská univerzita v Plzni Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara, Západočeská univerzita v Plzni Fakulta umění a architektury, Technická univerzita v Liberci Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Projekt Stavby s vůní dřeva 2021 byl podpořen Ministerstvem zemědělství v rámci dotací pro NNO.

Joomla SEF URLs by Artio