Ukážeme vám les, jak ho neznáte

Nevšední procházka lesem s lesníkem, která změní váš pohled na les

Ideální teambuildingový program jak pro státní správu, tak i pro podniky ze soukromého sektoru.

Projekt interaktivní formou seznamuje účastníky s lesem a lesnickými činnostmi očima lesníků. Účastníci si v terénu mohou vyzkoušet zasadit stromek, měřit stromy, plánovat péči o les a mnoho dalšího.

Během procházky v lese probereme témata zaměřená na ekonomiku lesního hospodářství a jeho přínosy pro životní prostředí. Účastníci se dozví, co všechno práce v lese obnáší, jak využíváním dřeva chráníme životní prostředí a mnoho dalšího. Na akci jsou přítomni zkušení lesníci připraveni odpovídat dotazy účastníků.

V případě Vašeho zájmu o akci nás prosím kontaktujte na e-mailu nadace@drevoprozivot.cz

Novinky k projektu Ukážeme vám les, jak ho neznáte

Zástupci města Dobříš a přilehlých obcí si vyzkoušeli práci lesníků přímo v lese

25. květen 2018
Ve čtvrtek 17. května 2018 uspořádala Nadace dřevo pro život ve spolupráci se společností Colloredo-Mannsfeld spol. s r.o. a městem Dobříš akci: „Ukážeme vám les, jak ho neznáte“. Cílem této akce je přímo v lese za účasti lesníků ukázat účastníkům, co vlastně lesníci v lese dělají a v čem spočívá jejich péče o les. Jak program probíhal?

MONDI Štětí pozvalo své partnery do lesa

06. květen 2018
Nadace dřevo pro život ve spolupráci se společností MONDI Štětí a.s. a panem Josefem Homolkou, soukromým vlastníkem lesa, uspořádali akci „Ukážeme vám les, jak ho neznáte“ pro své partnery, zejména zástupce okolních obcí. Na konci programu, při společném obědu, všichni potvrdili, že takto les opravdu neznali.

Společnosti z Dobříše poznaly les očima lesníka

18. říjen 2017

V úterý 10. 10. 2017 uspořádala Nadace dřevo pro život ve spolupráci se společností Colloredo Mannsfeld s.r.o. a městem Dobříš akci: „Ukážeme vám les, jak ho neznáte“, a to za podpory partnerů: Vodohospodářská společnost Dobříš,  ENERGON Dobříš, s.r.o. a Středisko zdraví spol. s r.o.

Členové ADMD poznali les očima lesníka

25. listopad 2016

Členové ADMD poznali les očima lesníka Ve čtvrtek 24. 11. 2016 uspořádala Nadace dřevo pro život ve spolupráci s Asociací dodavatelů...

Více novinek tohoto projektu