Nadace dřevo pro život podporuje stavbu 1. dětského hřiště v Malém Tibetu!

Novinka je ze dne: 15. březen 2015
Obecná novinka

Nadace dřevo pro život navázala spolupráci s hnutím Brontosauři v Himalájích, které ve vesnici Mulbekh v Malém Tibetu v Indii staví školu pro tamní komunitu. Aby místní děti měly možnost si po škole také odpočinout a pohrát si, rozhodli se Brontosauři postavit jim v blízkosti školy úplně první dětské hřiště v regionu.

Předseda hnutí, pan Jiří Sázel, proto oslovil Nadaci dřevo pro život s prosbou o spolupráci při hledání vhodné české firmy, která by českým dobrovolníkům v Malém Tibetu poskytla know-how pro stavbu dětských hřišť. „Projekt Brontosaurů v Himalájích se v mnohém shoduje s cíli Nadace, bylo nám proto velkým potěšením se do projektu zapojit,“ uvedl ředitel Nadace dřevo pro život, pan Stanislav Polák.

Nadace dřevo pro život udržuje v rámci své vlastní činnosti kontakty s českými firmami vyrábějícími krásná dřevěná hřiště. Právě tyto firmy nyní hodlá oslovit s nabídkou spolupráce na tomto radost přinášejícím projektu, který podporuje i Jeho Svatost 14. Dalajláma!

Více se o projektu Brontosauři v Himalájích dozvíte na webu www.BrontosaurivHimalajich.cz.

Joomla SEF URLs by Artio

2020 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů