Obecné novinky/Obecné novinky

Hledáme PR manažera pro Nadaci dřevo pro život

05. srpen 2020
Jsme dřevorádi (ano, máme dřevo rádi) z Nadace dřevo pro život a pro naše projekty o lese, dřevě a životním prostředí hledáme spřízněnou duši, která se vyzná v PR a marketingu.
Dozvědět se více
„Dřevo je sluneční energie v tom nejkrásnějším obalu,“ říká ředitel Nadace dřevo pro život

20. červenec 2020
Máme občanku! Právě dnes, 20. 7. 2020, slaví Nadace dřevo pro život 15. narozeniny. Jaká je naše 15letá organizace? Co se jí povedlo a kde očekává největší výzvy? O tom jsem si povídala s ředitelem Nadace dřevo pro život, Stanislavem Polákem
Dozvědět se více
Kůrovcová kalamita není jen katastrofou, ale také výzvou, říká provozní vedoucí lesů u Zbiroha

26. březen 2020
České lesy se během pár let staly ústředním tématem mnoha diskuzí. Hovory se často točí kolem sucha, kůrovce a smrku. Zájem lidí i médií o toto téma je obrovský. Proto jsme rádi, že do těchto debat přispějeme rozhovorem s Ing. Robinem Ambrožem, Ph.D., provozním vedoucím společnosti Colloredo-Mannsfeld spol. s r.o.
POZVÁNKA: Blíží se pátý ročník Příběhy domů

09. březen 2020
O víkendu 24.-26. dubna 2020 se v refektáři Emauzského kláštera v Praze uskuteční pátý ročník semináře Příběhy domů.
Dozvědět se více
Mistra tesaře na stavbě jen tak neuvidíme, říká ředitel volyňské školy

17. únor 2020
Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola Volyně vzdělává budoucí tesaře a truhláře už 156 let. O rozvoj školy i budoucích řemeslníků v posledních 30 letech pečuje usměvavý, ale respekt vzbuzující ředitel RNDr. Jiří Homolka. Popovídali jsme si s ním o zlatých českých ručičkách, zájmu mladých o řemeslo a také o tom, kde po 30 letech stále bere inspiraci a motivaci pro svou práci.
Dozvědět se více

2020 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů