Dřevěná stavba roku/Dřevěná stavba roku

Otevíráme 11. ročník ankety Dřevěná stavba roku

15. prosinec 2020
Už jedenáctým rokem společně budujeme dřevěný svět šetrný k přírodě a představujeme originální díla českých architektů, kteří umí kouzlit se dřevem.
Dozvědět se více
Třicet tři adventních výletů s vůní dřeva

09. prosinec 2020
Adventní čas je jako dělaný pro odpočinkové procházky s rodinou nebo přáteli. Vyrazte ven navzdory mrazivému počasí. Načerpejte sílu ze zimního klidu v přírodě a objevte přitom kouzlo některé ze třiceti tří originálních dřevěných staveb, které se zúčastnily letošního ročníku ankety Dřevěná stavba roku. Připravili jsme pro vás dvě mapy plné inspirace na netradiční výlety.
Dozvědět se více
Vyzkoušeno: Jak natočit a streamovat video z akce na YouTube?

18. květen 2020
Chystáte konferenci, vyhlášení vítězů nebo jinou společenskou událost a chcete jej streamovat na YouTube? Nemáte s natáčením takového filmu a jeho sdílením zkušenosti? Pak čtěte dál.
Ze zákulisí: jak jsme natáčeli film z vyhlášení vítězů DSR 2020

18. květen 2020
Zajímá vás, jak jsme natáčeli film z vyhlášení vítězů Dřevěné stavby roku 2020? Čtěte dál. Podělíme se s vámi o naše zážitky a postřehy. Zkušení filmaři mezi vámi se možná budou chytat za hlavu, ale jak se říká, chybami se člověk učí. A my se toho naučili skutečně hodně!
Prohlédněte si nejlepší dřevěné stavby roku 2020

21. duben 2020
Stavby, které vyhrály v anketě Dřevěná stavba roku 2020. Navíc speciální narozeninová kategorie Zajímavosti ze dřeva.
Dozvědět se více

2021 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů