Do lesa s lesníkem/Do lesa s lesníkem

Na Blatně se děti proměnily v lesníky

30. červen 2022
Ve čtvrtek dne 23. 6. 2022 si do obecních lesů Blatno přijelo vyzkoušet 80 dětí z 12. ZŠ Chomutov, jaké to je být lesníkem.
V Českých Libchavách se děti seznámily s prací lesníků

28. červen 2022
Necelá devadesátka žáků a jejich učitelé měli možnost poznat práci lesníka a dřevo jako obnovitelnou surovinu na akci Do lesa s lesníkem v Českých Libchavách, která se konala 22. 6. 2022. Na šesti stanovištích se děti seznámily s životem stromu od semínka až po dřevěných výrobek a zaujalo je, jak les vypadá očima lesníka.
Dozvědět se více
První letní den strávily děti na akci Do lesa s lesníkem

27. červen 2022
Na akci Do lesa s lesníkem, která se konala dne 21. 6. 2022, poznávaly děti ze základních škol ZŠ Litomyšl (Zámecká), ZŠ Sloupnice a ZŠ Všeználek Němčice, jak je práce lesníků náročná, odborná a odpovědná.
Dozvědět se více
Obora v Kněžičkách přivítala děti na akci s lesníky

23. červen 2022
Slavnostní troubení na lesní roh přivítalo dne 16. 6. 2022 na 100 žáků ze Základní školy Chlumec nad Cidlinou v oboře pana Kinského Dal Borgo v Kněžičkách.
Dozvědět se více
Lesy v Abertamech v náruči dětí

13. červen 2022
V lesích města Abertamy se dne 9. 6. 2022 konala akce „Do lesa s lesníkem” , na níž si děti během dopoledne vyzkoušely sázení stromů, dozvěděly se vše o práci s motorovou pilou a proč se v lese kácí stromy.
Dozvědět se více

2022 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů