Novinky

Už jste to slyšeli aneb díl podcastu Dobro skladem s ředitelem Nadace dřevo pro život

01. červenec 2022
Poslechněte si díl podcastu Dobro skladem věnovaný tématu národního dědictví, životního prostředí, zalesňování i kůrovcové kalamitě. Hostem pořadu byl ředitel Nadace dřevo pro život Stanislav Polák.
Obecné novinky
Dozvědět se více
Na Blatně se děti proměnily v lesníky

30. červen 2022
Ve čtvrtek dne 23. 6. 2022 si do obecních lesů Blatno přijelo vyzkoušet 80 dětí z 12. ZŠ Chomutov, jaké to je být lesníkem.
V Českých Libchavách se děti seznámily s prací lesníků

28. červen 2022
Necelá devadesátka žáků a jejich učitelé měli možnost poznat práci lesníka a dřevo jako obnovitelnou surovinu na akci Do lesa s lesníkem v Českých Libchavách, která se konala 22. 6. 2022. Na šesti stanovištích se děti seznámily s životem stromu od semínka až po dřevěných výrobek a zaujalo je, jak les vypadá očima lesníka.
Dozvědět se více
První letní den strávily děti na akci Do lesa s lesníkem

27. červen 2022
Na akci Do lesa s lesníkem, která se konala dne 21. 6. 2022, poznávaly děti ze základních škol ZŠ Litomyšl (Zámecká), ZŠ Sloupnice a ZŠ Všeználek Němčice, jak je práce lesníků náročná, odborná a odpovědná.
Zveme vás na výlety za dřevěnými stavbami roku 2022

27. červen 2022
Soutěžní díla, která se účastnila Dřevěné stavby roku 2022, jsou i letos rozeseta po celé ČR, proto vás zveme na letní dávku inspirace napříč kraji.

Strana 1 z 109

2022 © Nadace dřevo pro život - Oficiální webové stránky, všechna práva vyhrazena. / Kontakt / Ochrana osobních údajů